Tilbage

Byggelovens grundlæggende bestemmelser

Kursus kode: BRO15116
 • Kursusbeskrivelse

  Har du den rigtige uddannelsesmæssige baggrund for at blive certificeret brandrådgiver inden for brandklasse 2, men mangler dokumentation for din viden om byggeloven og bygningsreglementet? Så er dette kursus for dig.

  Målgruppe

  Kurset er for dig, der gerne vil være certificeret brandrådgivere inden for brandklasse 2, men mangler dokumentation for din viden.

  Kursusindhold

  På kurset har vi fokus på disse to områder:
  • Byggelovens anvendelsesområde og ansvarsbestemmelser
  • Bygningsreglementets administrative bestemmelser.
  Som brandrådgiver er du i tæt kontakt med både bygherre og myndigheder, og derfor ser vi på, hvordan du sikrer en god og konstruktiv dialog med og mellem parterne. Vi gennemgår også byggesagsbehandlingen fra ansøgning til afgørelse, så du får et godt overblik over hele processen. Du skal naturligvis også vide, hvornår der skal søges om byggetilladelse, og hvilken dokumentation der skal leveres til myndighederne. Vi ser desuden på betydningen af manglende vedligehold og farlige mangler i forhold til brandsikkerhed. Og endelig vil du få kendskab til ansvars- og straffebestemmelser i forhold til ulovlige bygningsmæssige forhold. Vi afslutter kurset med en multiple choice-test, og når testen er bestået, får du udleveret et kursusbevis. Med kursusbeviset i hånden har du dokumentation for din viden om følgende læringsmål: Læringsmål fra §19 i bekendtgørelse om certificeringsordning, stk. 1, nr. 2 og dele af nr. 3. 2) Viden om anvendelse af byggelovens grundlæggende bestemmelser, herunder byggelovens anvendelsesområde og byggelovens ansvarsbestemmelser. 3) Viden om bygningsreglementets administrative bestemmelser, jf. bygningsreglement 2018, kapitel 1.

  Varighed

  4. timer

  Forudsætning

  Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage i kurset.

Kursusdatoer


Byggelovens grundlæggende bestemmelser

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn