Tilbage

Brand - Specialiseringskursus, tone/talevarslingsanlæg

Kursus kode: AMU260
 • Kursusbeskrivelse

  Efter kurset kan deltageren installere tone- og talevarslingsanlæg til brand. Det betyder: Deltageren har kendskab til grundlæggende tekniske begreber og gældende regler om tone- og talevarslingsanlæg til brand. Deltagerne vurderer og anvender projekteringsgrundlag for tone- og talevarslingsanlæg til brand på baggrund af viden om gældende regler og standarder, herunder Bygningsreglementet med tilhørende vejledninger samt internationale standarder. Deltageren installerer, idriftsætter, fejlfinder, reparerer, servicerer og vedligeholder tone- og talevarslingsanlæg til brand. Deltageren foretager lydmålinger og vurderer disse ud fra STIPA (Speech Transmission Index for Public Address systems). Deltageren udarbejder dokumentation og vejleder brugere. Bevis tildeles, når deltageren har nået arbejdsmarkedsuddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. For arbejdsmarkedsuddannelser, hvortil der er udviklet en prøve, vil dette som udgangspunkt forudsætte, at prøven er bestået.

  Målgruppe

  Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med tone/talevarslingsanlæg til brand.

  Deltagerne forventes at have gennemført Brand 2 eller tilsvarende.

  Kursusindhold

  Efter kurset kan deltageren installere tone- og talevarslingsanlæg til brand. Det betyder: Deltageren har kendskab til grundlæggende tekniske begreber og gældende regler om tone- og talevarslingsanlæg til brand. Deltagerne vurderer og anvender projekteringsgrundlag for tone- og talevarslingsanlæg til brand på baggrund af viden om gældende regler og standarder, herunder Bygningsreglementet med tilhørende vejledninger samt internationale standarder. Deltageren installerer, idriftsætter, fejlfinder, reparerer, servicerer og vedligeholder tone- og talevarslingsanlæg til brand. Deltageren foretager lydmålinger og vurderer disse ud fra STIPA (Speech Transmission Index for Public Address systems). Deltageren udarbejder dokumentation og vejleder brugere.

  Varighed

  2 dage - Specialiseringskursus, tone/talevarslingsanlæg (49664).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 126,00 pr. dag
(medlem)
DKK 126,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Hvidovre, DBI
22. marts 2022
2 dage
Kursusdatoer
22. marts 2022 kl. 08:00 - 15:24
23. marts 2022 kl. 08:00 - 15:24
Tilmeld
11. oktober 2022
2 dage
Kursusdatoer
11. oktober 2022 kl. 08:00 - 15:24
12. oktober 2022 kl. 08:00 - 15:24
Tilmeld

Brand - Specialiseringskursus, tone/talevarslingsanlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn