Disaster

Projektets formål var at udvikle en datamodel for at hjælpe beredskaberne med at kommunikere bedre. Projektet fokuserede på kommunikation og symboler der udveksles på kort. For eksempel, kan symbolet for brand være forskellig fra et land til et andet.

”Oversættelse” af symboler hjælper beredskaberne så de kan have et fælles hændelsesbillede (Common Operational Picture). Det billede er vigtigt for det giver beredskaberne mulighed for at reagere hurtigere og kan derfor redde flere menneskeliv og begrænse økonomiske omkostninger.

DBI’s primære opgave var at formidle resultaterne, men også at indsamle information fra beredskaberne i Danmark, så datamodellen også kan bruges her.

DBI var også ansvarlig for at udvikle et virtuelt program, der kan vise, at datamodellen fungerer. Programmet hjælper også beredskaberne og andre aktører til at teste deres kommunikationsevner.

Disaster
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn