Nye brandtekniske testmetoder, standarder og vejledninger

Samfundets og virksomhedernes efterspørgsel efter mere bæredygtige og ressourceeffektive løsninger medfører teknologiske fremskridt inden for materialer, konstruktioner og bygningssystemer. Det giver behov for nye brandtekniske testmetoder, dokumentation, kurser og standarder.


DBI’s ydelser anvendes af producenter, rådgivere, installatører, forsikringsselskaber og myndigheder – i alt cirka 5.000 virksomheder, hvoraf hovedparten er SMV’er. De sælger produkter og ydelser til byggeri og den maritime sektor og omsætter for mere end 500 mia. kr. om året. Mange virksomheder efterspørger, at DBI gør det nemt at teste og dokumentere brandtekniske forhold, at DBI påvirker internationale standarder til gavn for målgruppen, og at DBI tilbyder rådgivning om, hvordan målgruppen lever op til kravene på den mest effektive måde.

Nye brandtekniske testmetoder, standarder og vejledninger
Carsten Damgaard

Projektansvarlig
Carsten Damgaard
Forskningsdirektør

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn