Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Building Green: Kom og hør, hvordan DBI kan hjælpe med grønne, brandsikre løsninger

Building Green er messen, hvor bæredygtige aktører i byggebranchen mødes og bliver klogere på materialer, tendenser og muligheder inden for bæredygtigt byggeri. Den 3.-4. november går det igen løs i København, hvor DBI naturligvis også denne gang deltager med en stand.

Mød os på stand nummer 41, og få en snak om, hvordan DBI kan hjælpe med at udvikle grønne løsninger, der både er brandsikre og lever op til lovgivningen.

Læs mere om Building Green

Grønne strategiske indsatsområder

DBI arbejder på at fjerne brandmæssige barrierer for den grønne omstilling og har derfor defineret flere strategiske indsatsområder med et bæredygtigt fokus.

Det drejer sig bl.a. om området ’Udvikling af brandsikre biobaserede og cirkulære byggevarer’, som har til formål at gøre det nemmere og mere effektivt for producenter at udvikle brandsikre, bæredygtige og holdbare byggevarer. Læs mere her 

Desuden fokuserer DBI på området ’Brandsikkerhed ved biobaseret byggeri’, der skal gøre det lettere at designe brandsikre bygninger med biobaserede byggevarer og bane vejen for nye ydelser, som bidrager til udbredelsen af bæredygtigt byggeri. Læs mere her 

Læs mere


Kontakt:

Christian Fundby Schou

Leder af Produktdesign

61 97 24 50

csj@dbigroup.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING