Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Vejledning 35, Brandvægge og brandsektionsads.

1. udgave. December 2003
56 sider

Du kan købe vejledningen som e-bog hos Molio her.

Vejledningen skal fremme korrekt udførelse af brandvægge og brandsektionsadskillelser. 

Passiv brandsikring skal hindre, at små bygningsbrande ikke når at udvikle sig til store brande. Når det i mange tilfælde alligevel går galt, skyldes det oftest fejl og mangler i forbindelse med den konstruktions- og håndværksmæssige udførelse af de brandadskillende bygningsdele.

Derfor er det helt afgørende for en bygnings brandsikkerhed, at brandvægge, brandsektionsadskillelser og brandkamserstatninger er udført korrekt. I modsat fald vil en brand kunne brede sig fra en brandsektion til en anden.

Den brandtekniske vejledning beskriver de lovmæssige krav og gennemgår, ved hjælp af en række eksempler, hvorledes brandvægge og brandsektionsadskillelser kan udføres i praksis. Herunder vises de vigtige samlingsdetaljer ved brandvægges og brandsektionsvægges tilslutning til andre bygningsdele, ligesom udformning af brandkamserstatninger beskrives. Desuden kan man se, hvordan udhæng og kviste kan udføres, så de brandmæssige krav til sektionsadskillelser er opfyldt.

De forskellige eksempler er bl.a. forklaret ved hjælp af illustrative konstruktionstegninger.

Vejledningen er udarbejdet af DBI i samarbejde med Forsikring & Pension.

Se et preview af vejledningen her:

(hvis du ikke kan se previewet skal du først acceptere at vi må lægge marketing cookies på din pc, obs dette lægger også statistik cookies på din pc)


DKK 239,00
(medlem)

DKK 284,00
(ikke medlem)

DBI Vejledning 35, Brandvægge og brandsektionsadskillelser
Varenummer: 1135

Relaterede produkter

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING