Tilbage

DBI Retningslinje 251/4001 Aut. Sprinkleranlæg

2. udgave. Januar 2016
308 sider

Du kan købe retningslinjen som e-bog hos Molio her

DBI retningslinje 251/4001 ”Sprinkleranlæg Projektering, installation og vedligeholdelse” trådte i kraft i april 2009. Retningslinjen erstattede Forskrift 251 - "Automatiske sprinkleranlæg." af januar 2001.

Denne udgave er opdateret med rettelser og fortolkninger i januar 2016. Retningslinjen er dog under revidering igen og vil indtil ny trykt udgave foreligger, kun kunne købes som e-bog.

Se et preview af retningslinjen her:

(hvis du ikke kan se previewet skal du først acceptere at vi må lægge marketing cookies på din pc, obs dette lægger også statistik cookies på din pc)
Den nye DBI retningslinje 251/4001 2. udgave er ændret på flere punkter i forhold til den tidligere DBI retningslinje 251/4001 1. udgave. Blot for at nævne nogle:
  • Tilføjelse af klassificering af boligområder (Residential Hazard)
  • Nye krav til atriumanlæg
  • Ændring af krav til beskyttelse af hulrum over nedsænkede lofter
  • Ændrede forudsætninger for sprinkling af toiletkerne

Retningslinjen henvender sig primært til personer, der beskæftiger sig med projektering, installation og vedligeholdelse af AVS-anlæg såsom rådgivende ingeniører, projekterende i AVS firmaer samt til teknikere, der installerer og servicerer anlæggene.


Læs mere om Rettelser og tolkninger vedr. sprinkler- og vandtågesystemer udarbejdet af det tekniske udvalg vedrørende sprinkleranlæg.


Køb her
Retningslinje 251-4001
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn