Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Kom til arrangement om cyber- og informationssikkerhed for virksomheder

Udgivet: 22.04.22

Den 12. maj inviterer DBI og DI Digital indenfor i Industriens Hus til en dag om cyber- og informationssikkerhed.

Digitaliseringen af vores samfund gør cyber- og informationssikkerhed mere relevant end nogensinde før. Med talere fra bl.a. Dubex, Bestyrelsesforeningen, Dansk Standard og projektpartnere fra Beyond the Crisis stiller vi skarpt på, hvordan man kan gøre sin virksomhed mere modstandsdygtig over for cyberrelaterede hændelser: Fra det aktuelle trusselsbillede til konkrete tiltag og en fortælling fra den virkelige verden.


Tilmeld dig arrangementet

Netværk for Modstandsdygtighed

Som led i Beyond the Crisis-projektet etablerer DBI ’Netværk for Modstandsdygtighed’. Netværket skal samle danske virksomheder og har til formål at opnå sparring, viden og indsigt om krisehåndtering. Deltagere i netværket vil blive inviteret til fem øvrige tema-konferencer, hvor vi kommer omkring emner som Risk Management, Strategic Foresight og Business Continuity Management.

Ved arrangementet vil der være mulighed for at tilmelde sig netværket. Ønsker du at blive en del af netværket, men har ikke mulighed for at være med den 12. maj, så send en mail til Tine Reuther på: tre@brandogsikring.dk.

Beyond the Crisis

Beyond the Crisis er et projekt, der skal styrke danske SMV’ers robusthed gennem et rådgivningsforløb og udviklede værktøjer til håndtering af kritiske hændelser som f.eks. cyberangreb. Projektet er finansieret af Industriens Fond og drives af DBI i samarbejde med DI Digital, TRYG og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Læs mere

Kontakt


Tine Reuther
Sikkerhedsrådgiver
Pb. Katastrofe- og Risikomanagement
+45 31 96 35 39
tre@brandogsikring.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING