Tilbage

ADK 2 - Adgangskontrol BUS- og IP-baserede anlæg

Kursus kode: AMU420
 • Kursusbeskrivelse

  Efter kurset kan deltageren installere bus- og IP-baserede adgangskontrolanlæg (ADK). Det betyder at: Deltageren kan fejlfinde på datakommunikationen mellem de enkelte enheder i et ADK-anlæg. Deltageren kender kravene der stilles til de forskellige netværkstopologier, der kan anvendes i forbindelse med adgangskontrolanlæg. Deltageren har kendskab til cyber-sikkerhedsmæssige aspekter i.f.m. installation af bus- og IP-baserede anlæg og til de love og regler, som vedrører adgangskontrolanlæg. Deltageren installerer, servicerer, foretager vedligehold og udarbejder dokumentation for bus- og IP-baserede adgangskontrolanlæg (ADK). Kurset indgår i Krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af ADK-virksomheder.

  Intro

  Branchecertifikat kursus

  Målgruppe

  Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med adgangskontrolanlæg og som har gennemført ADK 1 eller har tilsvarende kompetencer.  Kursusindhold

  Efter kurset kan deltageren installere bus- og IP-baserede adgangskontrolanlæg (ADK). Kurset indgår i krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af ADK-virksomheder. Jobmuligheder og videre uddannelse: Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit. Bevis opnås således: Beviset tildeles, når deltageren har nået arbejdsmarkedsuddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. For arbejdsmarkedsuddannelser, hvortil der er udviklet en prøve, vil dette som udgangspunkt forudsætte, at prøven er bestået.

  Varighed

  4 dage - ADK 2 - Adgangskontrol BUS- og IP-baserede anlæg (49675).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 126,00 pr. dag
(medlem)
DKK 126,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Hvidovre, DBI
22. marts 2021
4 dage
Kursusdatoer
22. marts 2021 kl. 09:00 - 16:00
23. marts 2021 kl. 09:00 - 16:00
24. marts 2021 kl. 09:00 - 16:00
25. marts 2021 kl. 09:00 - 16:00
Tilmeld

ADK 2 - Adgangskontrol BUS- og IP-baserede anlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Ring til os
Du er velkommen til at ringe til kursusafdelingen.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn