Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Kursus: cybersikkerhed og social engineering

Der er i Danmark behov for at styrke cybersikkerheden for danske SMV’er. De kriminelle får i stigende grad adgang til virksomheders systemer gennem manipulationen af medarbejdere også kaldet social engineering. Denne type sikkerhedsbrud kan koste virksomheden flere millioner kroner, og det er derfor vigtigt at uddanne og ansætte personel på området. Social engineering er et af DBI’s fokusområder, da både små og store virksomheder er sårbare over for denne type angreb.

DBI og KEA vil i samarbejde udvikle to kurser i cybersikkerhed. Kurset på KEA bliver en overbygning til uddannelser inden for det digitale programområde. Kurset hos DBI bliver et CFPA kursus der skal efteruddanne beskæftigede inden for sikkerheds- og IT-branchen rettet mod SMV’er.

Projektets formål er at styrke de faglige kompetencer inden for cybersikkerhed.

Kursernes indhold udvikles af KEA, mens DBI tilfører faglig dybde og kontakt til erhvervslivet. Kursusindholdet vil omhandle den nyeste viden inden for området samt resultater og events fra DBI’s sikkerhedsafdeling og deres forskningsprojekter.

DBI vil med støtte fra KEA, udvikle et CFPA godkendt kursus, der skal efteruddanne beskæftigede inden for sikkerheds- og IT-branchen rettet mod SMV’er. SMV’er er særlig sårbare overfor cyberangreb, hvor specielt videndeling og awarenesstræning i sikker cyberadfærd kan skabe øget bevidsthed om IT-sikkerhed.

Projektet er støttet af FI - Opslag om supplerende GTS indsatser
Kursus: cybersikkerhed og social engineering Projektet løb fra: 1. januar 2017 til 31. december 2018
Sarah Fabricius

Projektansvarlig
Sarah Fabricius
UX Designer

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING