Tilbage

TRÆ71, Brandsikre bygningsdele

1. udgave. 2015
136 sider

Håndbogen indeholder praktiske eksempler på materialer og bygningsdele, der opfylder brandkravene i Bygningsreglement 2015 og den tilhørende vejledning Eksempelsamling om brandsikring af byggeri 2012.

De viste forslag til materialer, bygningsdele og konstruktioner, kan anvendes direkte i byggeriet, og har dokumenteret brandtekniske egenskaber.

Bogen indeholder samtidigt forklaring på alle normalt anvendte brandtekniske begreber og regler, som byggeriets projekterende og udførende parter har brug for til forståelse af de brandtekniske krav og for valg af de rette byggetekniske løsninger.

Samtidigt indeholder bogen en grundgi vejledning med tilhørende eksempler på beregning af brandmodstandsevnen for en række bygningsdele efter den europæiske trænorm, Eurocode 5, med kommenterende tillæg.

Bogen kan med fordel bruges sammen med håndbogen TRÆ 66 Brandkrav, der indeholder en letforståelig oversigt over gældende brandkrav med forklaringer.
DKK 343,20
(medlem)

DKK 343,20
(ikke medlem)

TRÆ71
Varenummer: 1497

Relaterede produkter

DBI Vejledning 31, Brandtætninger
Vejledning 31, Brandtætninger
2. udgave. April 2005
72 sider

Læs mere
1496 Brandkrav
TRÆ66, Brandkrav
1. udgave. 2011
72 sider

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.