Tilbage

Eksempelsamling om brandsikring af byggeri

2. udgave. Juli 2016
266 sider

"Eksempelsamling om brandsikring af byggeri", angiver en række eksempler på, hvordan bygningsreglementets brandbestemmelser kan opfyldes. Nyeste udgave har fået indskrevet tillæg 3.

Pr. 1. juli 2016 er en række brandkrav til højlagre og lignende industri- og lagerbygninger overgået fra beredskabslovgivningen til byggeloven.

Den væsentligste ændring er, at reguleringen fremover fremgår af bygningsreglementet og dermed bliver funktionsbaseret. Der er således ikke længere detaljerede krav til, hvordan bygningerne skal brandsikres, men derimod funktionsbaserede krav om hvilket sikkerhedsniveau, der skal opnås i et byggeri.

Det betyder, at 2. reviderede udgave af Eksempelsamling om brandsikring af byggeri ud over mindre rettelser gennem bogen også indeholder tillægget om brandsikring af industri- og lagerbygninger.

Til denne udgave af Eksempelsamlingen er der udkommet et rettelsesblad, det kan gratis downloades her.

DKK 260,00
(medlem)

DKK 260,00
(ikke medlem)

Eksempelsamling brandsikring af byggeri 2017
Varenummer: 1481

Relaterede produkter

Brandsikring af småhuse
1. udgave. November 2011
116 sider

Læs mere

Relaterede kurser

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.