Rådgivning, efterforskning
IT-nedbrud eller IT-angreb kan have store konsekvenser for din virksomhed. Det er komplekst at beskytte sig, men det er nødvendigt for at undgå kostbar nedetid og tab af data. DBI kan hjælpe din virksomhed med forebyggelse af angreb og med at udarbejde en IT-beredskabsplan. Planen beskriver, hvordan I genopretter jeres IT-systemer og IT-infrastruktur.
Efterforskning af misbruger data, og insiderangreb.
Har din virksomhed mistanke om, at en medarbejder misbruger data, er I ramt af et insiderangreb. Eller misbruges jeres varemærke og brand? Så lad DBI efterforske sagen. Vi anvender avancerede metoder – såkaldt IT-forensics – til at analysere data og undersøge digitale fodspor. Vi kan også efterforske og spore, hvis der er kopivarer på markedet, og vi kan foretage online-monitorering.  
Social Engineering
Et ondsindet cyberangreb kan starte ved brugen af Social Engineering for at manipulere en medarbejder til at klikke på et malwarelink eller udsættes for Phishing. Har dine medarbejdere kendskab til de forskellige former for cyberangreb, der findes ? Skærpet opmærksomhed er et væsentligt sikkerhedselement. DBI kan træne dine medarbejdere, så de bliver opmærksomme på, hvilke typer af Social Engineering de kan støde på.
DBI’s eksperter kan identificere, hvor din virksomhed er sårbar over for cyberangreb.
DBI’s eksperter kan identificere, hvor din virksomhed er sårbar over for cyberangreb. Vi kan simulere cyberangreb og afdække, hvor virksomheden er udsat, så I kan tage de nødvendige forholdsregler. Vi sammensætter et awareness-program, som træner medarbejderne til at være kritiske og opmærksomme og til at reagere, hvis de opdager noget mistænkeligt.  Det er alt sammen med til at forhindre risikoen for tab af data eller tab på driften. 

Sikkerhedsundersøgelser

Hvis du skal ansætte eller forfremme en medarbejder
DBI tilbyder sikkerhedsundersøgelser af potentielle kandidater i forbindelse med en rekrutterings- og ansættelsesproces. Sikkerhedsundersøgelsen afdækker relevante områder af kandidatens baggrund og belyser eventuelle problemer, inden man går videre med ansættelsen. Vi tilpasser altid vores afrapportering til jeres specifikke ønsker og behov.

En sikkerhedsundersøgelse kræver skriftligt samtykke fra den person, der skal undersøges.
DBI tilbyder sikkerhedsundersøgelser af potentielle kandidater i forbindelse med en rekrutterings- og ansættelsesproces.

Kontakt

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn