Risiko
Når risikoanalysen er gennemført, skal I forholde jer til, hvordan I håndterer de forskellige risici. Hvordan sikrer I virksomhedens medarbejdere og værdier på en måde, der også er økonomisk ansvarlig? Skal I gennemføre forebyggende tiltag eller vente med at handle, til der er sket en konkret skade? DBI hjælper jer med økonomisk forsvarlig risikostyring.
Beredskabsplaner
Hvis en beredskabsplan skal være effektiv, skal alle medarbejdere have kendskab til den og kende deres opgaver. Det kan lade sig gøre med DBI Digitalt Beredskab, som er et digitalt værktøj, hvor I kan oprette og opdatere beredskabsplanen. Planen tilpasses virksomhedens behov, og DBI kan hjælpe med udarbejdelse og implementering af planen.Graf
En risikoanalyse afdækker, hvilke hændelser der f.eks. kan skade mennesker, forårsage materielskader eller føre til økonomisk tab for virksomheden. Den giver jer mulighed for at vurdere, hvilke risikoscenarier virksomheden er mest sårbar overfor, og hvad sandsynligheden er for, at et scenarie bliver til virkelighed. Risikoanalysen er en væsentlig del af beredskabsplanen.
Øvelser
En beredskabsplan skal fungere i praksis, og det kræver øvelse. Kender medarbejderne deres roller, og fungerer planen som forventet? Det kan I få testet ved praktiske øvelser, der giver jer indblik i, hvordan medarbejderne handler og mulighed for at vurdere, om planen skal justeres. DBI kan hjælpe med planlægning, gennemførelse og evaluering af beredskabsøvelser.
Digitalt Beredskab skaber bedre forståelse for beredskabssituationer og øger sikkerheden på arbejdspladsen.
Digitale Beredskabsplaner

Kontakt

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn