DBI åbner kontor i Sverige

Udgivet: 01.11.22

DBI udbygger sit nordiske fokus og åbner kontor i Gøteborg, Sverige, pr. 1. november 2022. Dermed tilbyder DBI nu brandundersøgelser fra lokale kontorer i både Sverige, Norge og Danmark.

DBI har allerede i dag forretning i Sverige, men ønsker med tilstedeværelsen i landet at samle kompetencer, teknologi, udstyr og uddannelse i et stærkt nordisk set-up inden for brandundersøgelse.

Med denne oprustning har DBI nu brandundersøgere i det meste af Skandinavien, som hurtigt kan rykke ud til alle former for brandundersøgelser, taler de lokale sprog og samarbejder og udveksler erfaringer på tværs af landegrænser. Det betyder, at svenske forsikringsselskaber, politi og industri nu får bedre mulighed for at trække på DBI’s unikke kompetencer, mange års erfaring og moderne metoder og teknologi inden for brandundersøgelser.

Svenske specialister

Fra det nye kontor i Gøteborg arbejder de to svenske brandundersøgelsesspecialister Johan Rungberg og Rickard Vägerud (tidligere Elsäkert), som hermed er blevet en del af DBI. Johan er specialiseret inden for el-sikkerhed og kursusvirksomhed, mens Rickard har en baggrund som kriminaltekniker. Herudover tæller det nye kontor yderligere to el-tekniske specialister, Ola Viklund og Per Larsson.

De fire specialister er lokalt til stede i både Øst- og Vestsverige og får et stort hold af dygtige og meget erfarne danske og norske brandundersøgere i ryggen, når de skal servicere de svenske kunder i hele landet. Samtidig kan de svenske brandundersøgere også benytte DBI’s veludstyrede undersøgelsesværksteder i både København og Oslo, når de skal undersøge brændte effekter.

For de svenske kunder betyder DBI’s tilstedeværelse i Sverige, at der kan kommunikeres på svensk, og at de modtager deres DBI-undersøgelsesrapporter på svensk. Ud over at få adgang til hele DBI’s palette af specialiserede brandundersøgelser, 3D-scanninger, online-visitering, uddannelse m.m. får kunderne nu også lettere adgang til DBI’s øvrige viden og services.

- Med åbningen af DBI Sverige i Gøteborg kommer vi tættere på vores svenske kunder i dagligdagen. Desuden får de svenske kunder ikke kun glæde af DBI’s viden, metoder og teknologi, men vil også få gavn af DBI’s stærke kompetencer og store netværk af specialiserede brandundersøgere. Nogle er særligt stærke inden for køretøjer, mens andre har mange års erfaring med undersøgelse af bygninger eller brændte effekter. På den måde får vores kunder altid en specialist på opgaven, siger Jesper Ditlev, adm. direktør i DBI.

DBI er akkrediteret og certificeret

DBI har mange års erfaring med at udføre brandundersøgelser og undersøger hvert år hundredevis af brande i bygninger, køretøjer og skibe. Herudover har DBI stor erfaring med at undersøge brændte effekter, som mistænkes for at have forårsaget en brand.

DBI er akkrediteret til at udføre brandundersøgelser af DANAK og ILAC, efter DS/EN/ISO 17020 og efter Nordic Fire Manual. Desuden er de fleste af DBI’s brandundersøgere certificerede hos IAAI (International Association of Arson Investigators).

DBI’s brandundersøgere fungerer i øvrigt som uvildige syns- og skønsmænd. Syn og skøn udført af DBI er anerkendt af domstolene, og i mange tilfælde afgør syns- og skønsmandens konklusion sagens udfald.

Læs mere om DBI’s brandundersøgelser

Kontakt:

Jesper Ditlev

Adm. direktør, DBI

Tlf.: 40 35 57 22

E-mail: jd@dbigroup.dk

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn