Vejledning 10 og kursus om varmt arbejde – nu på engelsk

Udgivet: 08.02.22

Hvert år udbetales der i Danmark ca. 170 mio. kr. i erstatning for millionbrande, der opstår som følge af varmt arbejde – dvs. arbejde med værktøj, der frembringer flammer, gnister eller kraftig varme. DBI’s ’Brandteknisk Vejledning 10’ for varmt arbejde skal gøre det nemmere og mere sikkert at udføre varmt arbejde.

Den opdaterede vejledning tager udgangspunkt i nye regler på relevante områder for varmt arbejde og er opdelt i en hovedvejledning og en praktisk vejledning om udførelsen af alle typer varmt arbejde. Vejledningen kan købes på både dansk og engelsk.

Læs mere og køb ’Brandteknisk Vejledning 10’ 

Nyt kursus i varmt arbejde – nu på engelsk

Undervisningsmaterialet og prøverne til DBI’s kurser i varmt arbejde er blevet ændret, så de svarer til opdelingen og disponeringen i den opdaterede vejledning. Da vejledningen også er udkommet på engelsk, udbyder DBI som noget nyt også kurset ’Varmt arbejde – brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj’ på engelsk.

1-dags-kurset er et AMU-kursus og koster kun 128, - kr. Det afholdes i Hvidovre den 30. marts 2022. Læs mere og tilmeld dig 

Læs mere


Kontakt:


Mathilde Holmen
Kursuskoordinator
50 80 78 51
mah@brandogsikring.dk

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn