Nødkursus om varmt arbejde – både online og med praktiske øvelser

Udgivet: 17-04-20


Mange står med et akut behov for et ’varmt arbejde’-certifikat for at kunne udføre deres arbejde. Det er en udfordring i disse Corona-tider, hvor der er begrænsninger for, hvor mange mennesker vi må samles. Men hos DBI har vi fundet en løsning, der gør det muligt at imødekomme den store efterspørgsel på kurser om varmt arbejde.


Vi tilbyder derfor nu et kursus, som både består af et webinar og praktiske øvelser på DBI’s adresse i Hvidovre. De praktiske øvelser udføres naturligvis efter alle sundhedsmyndighedernes krav og anvisninger.


Varmt arbejde

Hvert år opstår der brande ved tagdækning, svejsning, skæring, vinkelslibning, lodning, tørring, opvarmning, ukrudtsbrænding og andre former for varmt arbejde. På dette kursus lærer kursisterne at planlægge og udføre varmt arbejde forsvarligt. Efter endt kursusforløb udstedes der et certifikat, der er gyldigt i 5 år.


Læs mere og tilmeld dig 


Se DBI’s øvrige online-kurser


Nødkursus om varmt arbejde, online og med praktiske øvelser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn