DBI tilbyder fri telefonrådgivning om beredskabsplaner, krisestyring og fortsat drift

Vi er alle sammen nødt til at hjælpe, hvor vi kan i øjeblikket. Og DBI har ikke blot en mission om at sikre liv og værdier, men også en målsætning om at understøtte danske virksomheder.


Derfor tilbyder vi fri telefon/video-rådgivning til alle virksomheder, der har brug for rådgivning og sparring om beredskabsplaner, krisestyring og fortsat drift.


Bl.a. er der nok nogle, der har behov for vejledning til, hvordan de bedst inkorporerer pandemi som en sandsynlig hændelse i deres beredskabsplan. Desuden kan DBI’s mange katastrofe- og risikorådgivere rådgive om planer for den fortsatte drift og sikring af arbejdskraft i en ekstraordinær situation som den, vi står i lige nu.


Vi sidder klar til at hjælpe hver dag fra 10.00-12.00. Ring på tlf. 36 34 90 00, og spørg efter sikringsafdelingen. Her kan du også bede vores rådgivere om at sende dig en beredskabsskabelon, du kan bruge.


Læs mere

Ring på tlf. 36 34 90 00 mellem 10.00 og 12.00.


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn