Tilbage

Webinar: Introduktion til Eksamineret sikringsleder

Kursus kode: BRO15802
 • Kursusbeskrivelse

  Sikringslederen har en af de mest ansvarsfulde opgaver i organisationen. Sikringslederen står i spidsen for det arbejde som sikrer, at virksomheden lever op til sit ansvar, når det gælder om at beskytte medarbejdere, værdier og drift.

  Kursusindhold

  Er du interesseret i at vide mere om uddannelsen, afholder DBI løbende informations webinarer om kurset. Her har du mulighed for at høre om uddannelsen og stille spørgsmål direkte til kursuslederen. Webinaret er gratis, det varer 20 minutter, og det kan tilgås fra din computer, mobil eller tablet – lige meget hvor i verden du er.

  Varighed

  20 minutter.

  Forudsætning

  Hvad er et webinar: Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du møder en underviser på nettet. Underviseren er synlig fra sit webcam og kan dele skærm, billeder, PowerPoint osv., men uden at kunne se dig. Det er en fordel, hvis du bruger et head-set. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren. Webinarer bliver som regel optaget, hvilket gør det muligt for dig at gense oplægget i dit eget tempo. Et par dage før webinaret får du tilsendt et link. Klik på linket på det fastsatte tidspunkt, og undervisningen er i gang fra din computer, smartphone eller tablet!

  Relaterede kurser

  I 2017 starter første modul af kursusrækken den 27. februar, og har du allerede besluttet dig for at tage uddannelsen, kan du tilmelde dig ved at trykke her. Hvis du vil vide mere om uddannelsen her, og nu har vi lavet en kort introduktions film om uddannelsen, som du er meget velkommen til at se her.

Gratis

Kursusdatoer


19. december 2019 09:00 - 09:30
18. juni 2020 09:00 - 09:30

Webinar: Introduktion til Eksamineret sikringsleder

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.