Tilbage

Webinar 2: Få en kort introduktion af nye præaccepterede løsninger om brandsikring af byggeri i bilagene til ”Bygningsreglementets vejledning til kapitel 5 – Brand”

Kursus kode: BRO15816
 • Kursusbeskrivelse

  ”Bygningsreglementets vejledning til kapitel 5 – Brand” indeholder en række bilag om præaccepterede løsninger. På dette webinar får du en introduktion til nye præaccepterede løsninger i bilagene, og du får overblik over de væsentligste ændringer i bilagene i forhold til ”Eksempelsamling om brandsikring af byggeri” (EBB). På webinaret får du en introduktion til følgende emner:
  • Hvad er præaccepterede løsninger?
  • Hvordan adskiller de præaccepterede løsninger sig fra eksemplerne i EBB?
  • Hvad er den overordnede struktur i bilagene?
  • Hvilke væsentlige ændringer er der i forhold til EBB med hensyn til evakuering og redning af personer, bærende konstruktioners brandmodstandsevne samt antændelse, brand- og røgspredning. Vi tager udgangspunkt i bilag 3 om kontorbyggeri.
  • Hvilke eksempler på ændringer findes der i de øvrige bilag.
  Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren. Indlægsholdere Indlægsholderen vil være enten Annemarie Poulsen eller Lars Vædeled Roed fra DBI. De er begge blandt Danmarks mest anerkendte brandrådgivere, og de kender bilagene til bunds, da de selv har været med til at udarbejde dem.

  Målgruppe

  Webinaret er for dig, der er kommende bruger af bilagene.

  Varighed

  45. min.

  Forudsætning

  Det vil være en fordel, hvis du på forhånd har et overordnet kendskab til bilagene. Du kan fx have deltaget i DBI’s webinar, hvor der gives en kort introduktion til bilagene. Tryk her

PRISER

DKK 851,00
(medlem)
DKK 945,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


6. februar 2020 10:00 - 10:45

Webinar 2: Få en kort introduktion af nye præaccepterede løsninger om brandsikring af byggeri i bilagene til ”Bygningsreglementets vejledning til kapitel 5 – Brand”

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.