Optimale kursusfaciliteter – tæt på dig

DBI har egne kursusfaciliteter i Hvidovre, Fredericia, Frederikshavn samt Aarhus. I 2019 byggede vi ved vores hovedkvarter i Hvidovre helt nye, topmoderne faciliteter med den seneste teknologi og lækre omgivelser. Vi afholder også kurser mange andre forskellige steder i landet på udvalgte kursus- og konferencefaciliteter. Og så tilbyder vi at afholde udvalgte kurser fysisk hos din virksomhed. Det rette kursus er med andre ord aldrig langt fra dig.

På vores kurser er både forplejning og faciliteter i top. Fx er det utrolig vigtigt for os, at vores kurser altid er anvendelige i virkeligheden. Af den grund har vi etableret virkelighedstro øvelsesområder, så vores undervisning bliver så virkelighedsnær som muligt.
Det betyder også noget for os, at din helhedsoplevelse på vores kurser er god. Derfor er mad og overnatning noget, vi kræser meget om. Og så stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service. I tilfælde af at du ønsker at overnatte nær vores kursusfaciliteter, sørger vi meget gerne for at booke for dig. Vi har faste aftaler med de bedste hoteller i Danmark.

Konferencer og events

Udover at tilbyde et af de mest omfattende kursusudbud inden for brand og sikring, arrangerer DBI også en lang række spændende arrangementer, konferencer, messeture og lignende.
Tag med os til store konferencer og events i ind- og udland og få den ultimative mulighed for at møde branchens dygtigste specialister.
Herhjemme arrangerer vi hvert år Branddagene i samarbejde med Molio – Byggeriets Videnscenter. Branddagene er en konference med fokus på brandsikring af byggeri. Inden for sikring arrangerer vi ture til de bedste messer i branchen, fx IFSEC i London, der er samlingspunktet for producenter, leverandører og brugere af den nyeste teknologi og viden på sikringsområdet.
Styrk din viden og dit netværk, læn dig tilbage, og lad DBI klare alt det praktiske for dig.

Nem adgang til ny viden med onlinekurser

Du kan nu tage mange af DBI’s kurser online og udbygge din viden direkte fra hjemmekontoret eller arbejdspladsen. Men du kan naturligvis også stadig deltage i vores fysiske kurser, hvis du foretrækker det.
De fleste onlinekurser fungerer som helt almindelige kurser. Og selvom et kursus foregår online, har vi fuld fokus på dialogen mellem deltagerne og underviseren – der er ikke tale om envejskommunikation. Du kan også opleve kurser, der kombinerer online og fysisk undervisning.
Vi afholder desuden skræddersyede firmakurser online. Det er praktisk, hvis din virksomhed fx har flere medarbejdere fordelt på forskellige lokationer, der har brug for den samme information fra DBI.
Alt, du behøver for at deltage, er en internetforbindelse, en computer eller tablet og måske et par hovedtelefoner. Du kan trygt melde dig som deltager, da alle vores onlinekurser afvikles sikkert på en lukket platform.


1

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn