Eksamineret Sikringsleder®

Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikring


Har du brug for dybere viden om sikring, og vil du gerne have papir på dine kompetencer?


Eksamineret Sikringsleder® er en krævende, men givende uddannelse, der giver både dig og din arbejdsgiver vished for, at du kan lede et effektivt sikrings- og sikkerhedsarbejde og leve op til dit store ansvar, når det gælder beskyttel- se af virksomhedens medarbejdere, gæster og værdier.


Uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® er godkendt af Confederation of Fire Protection Association, som er anerkendt i 19 europæiske lande, og du får både et eksamensbevis og et CFPA-diplom.


Som deltager beskæftiger du dig bl.a. med emner som risikoidentifikation, risikoledelse, risikoregn- skab, overvågning, mekanisk sikring, vagtydelser, perimetersikring, akkrediterede inspektioner, beredskabsplaner og meget mere.


Uddannelsen består af 5 moduler og en afslutten- de eksamen:*Modul 1 og 5 afholdes som internatkurser med hotelovernatning.


Læs mere om uddannelsen her.Har du spørgsmål, så kontakt:


Lonni Neilund

Kursuskoordinator

len@brandogsikring.dk

tlf. 23 37 62 69


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn