LISE

BRANDTEKNISK RÅDGIVER

Siden 2014 har Lise været brandteknisk rådgiver hos DBI. I sin rådgivning har Lise ikke kun fokus på målet om at sikre liv og værdier, men også på vejen dertil. For Lise handler det om at skabe de gode løsninger.

SAMMEN SKABER VI GODE LØSNINGER

Som brandteknisk rådgiver oplever jeg til daglig stor dynamik og sparring i DBI. Dynamikken gør det muligt at tænke i gode løsninger, og hvordan vi gør det bedst muligt. Sammen kan vi få tingene til at gå op i en højere enhed, der rækker videre end den enkeltes eget perspektiv.


DBI har en lang tradition og erfaring inden for brand, der giver et fælles anker. Det handler om brand, og det har det altid gjort. Hos DBI er det kun et spørgsmål om, hvilken vinkel du anskuer brandproblematikkerne fra.

Vi har mange forskellige afdelinger, der alle arbejder med brand, men med hver sin indgangsvinkel – som f.eks. brandrådgiver eller inspektør. Vi bidrager alle med vores specifikke viden til projektet, og netop samarbejdet med mine kolleger om løsningerne er en vigtig del af min hverdag. Jeg tror på, at vi med åbenhed over for hinanden og omverdenen kan skabe de gode løsninger.

FAKTA

55 år

Titel: Brandteknisk rådgiver

Uddannelse:

Bygningsingeniør & Master i brandsikkerhed

Bopæl: Jordrup

Kontor: Fredericia

Ansat siden: 

2014

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn