Tilbage

IFSEC Messe 2019

Kursus kode: SIO15001-001
 • Kursusbeskrivelse

  Skal du også med til årets førende IFSEC messe i London? Styrk din viden og dit netværk, læn dig tilbage og lad DBI klare alt det praktiske for dig. Tag med DBI til den årlige, internationale sikringsfagmesse IFSEC i London og få en enestående mulighed for at teste og følge med i de nyeste og mest banebrydende trends inden for sikringsområdet. Som én af Europas førende sikringsbegivenheder, finder IFSEC sted hvert år, og nu har du chancen for at deltage og networke. IFSEC er blandt de bedste messer i branchen – det er samlingspunktet for mange producenter, leverandører og brugere af den nyeste teknologi og viden på sikringsområdet. Pakket med aktuelle seminarer og inspirerende oplæg har du mulighed for selv at skræddersy dit messeforløb, så du kun deltager i de seminarer og oplæg, du finder mest interessante. FLYREJSE & HOTEL Rejsemessen finder sted fra den 18. til 20. juni 2019. Afrejse med Norwegian: Kastrup Lufthavn – London Gatwick. Afgang den 18. juni kl. 6.50 – hjemkomst den 20. juni kl. 23.35 Under hele fagmessen vil du blive indkvarteret på The Tower Hotel i London. Besøg hotellet og se de lækre værelser, og hvilke faciliteter hotellet kan tilbyde.Tryk her

  Kursusindhold

  BOOK I DAG Besøg www.ifsec.co.uk og få det fulde overblik over programmet, eller ring til Lonni Nejlund på tlf. 2337 6269. Tilmeld dig og få en enestående mulighed for at opleve en af årets mest aktuelle og relevante fagmesser for dig i sikringsbranchen. Der er begrænset antal pladser så tilmeld dig i dag.

  Forudsætning

  Pris Prisen for IFSEC fagmessen er kun 7.375 DKK pr. person ekskl. moms. Prisen dækker flyrejse, hotel (inklusiv morgenmad), togtransport til og fra lufthavnen og til og fra selve messen (travelcard). Syge-og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i prisen.

PRISER

DKK 7.375,00
(medlem)
DKK 7.375,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


London
18. juni 2019
3 dage
Kursusdatoer
18. juni 2019 kl. 07:10 - 21:00
19. juni 2019 kl. 09:00 - 21:00
20. juni 2019 kl. 09:00 - 23:35

IFSEC Messe 2019

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.