Forretningsbetingelser for Forlagsprodukter

De fleste DBI publikationer foreligger som elektroniske bøger. Når du køber en e-bog modtager du en e-mail med link. E-bogen kan kun benyttes af den bruger der downloader filen. Molio administrerer køb/salg af DBI’s e-bøger, henvendelse om bestillinger sker til Molio Lyskær 1, 2730 Herlev, tlf. 70 12 06 00.

Gebyr og levering
Forsendelser over 1 kg tillægges fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 100,-. Forsendelser over 20 kg tillægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 177,-. Bestillinger til Grønland eller Færøerne tillægges et gebyr efter PostNord Danmarks gældende takster. Ved levering til Grønland og Færøerne fremsendes varerne altid med luftpost.
Ekspeditionstid på ordrer på bøger og skilte kan være op til 5 hverdage. Alle ordrer pålægges et fragt- og ekspeditions gebyr. For forsendelser af bøger eller skilte under 50 gram tillægges fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 10,-, for forsendelser under 1 kg udgør fragt- og ekspeditionsgebyr kr. 60,-.

Reklamation og returret
Der gives 14 dage fortrydelsesret. Kun ubeskadigede og salgbare varer tages retur. For e-bøger og bestillingsvarer gives ikke fortrydelse/retur ret. Kunden betaler returporto og har ansvar for varen under forsendelsen.

Ophavsrettigheder
DBI har ophavsrettigheder over publikationer udarbejdet af DBI.
Publikationer må ikke kopieres. Citater, uddrag, figurer og lignende må ikke gøres tilgængelige på internettet eller anden form for elektronisk medie uden forudgående aftale med DBI.

Diskretion
DBI garanterer at fortrolige/personlige oplysninger og kundeforhold der kommer til vores viden ikke videreformidles.
Oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere kundens bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at DBI er nødt til at opbevare person/betalingsoplysninger i fem år.KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.