Netværk for dansk højsikkerhed og -sikring

DBI etablerer et nyt fælles netværk inden for højsikkerhed og -sikring. Formålet er at samle aktører på tværs af sektorer og faggrupper i Danmark til erfarings- og vidensudveksling.


Netværket henvender sig til offentlige og private aktører – f.eks. dig, der er arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør, eventkoordinator, facility manager eller anden sikrings- og sikkerhedsansvarlig, risiko- eller sikkerhedsrådgiver, entreprenør eller installatør.

Der er over de seneste 20 år sket meget inden for højsikkerhed og -sikring i Danmark, og i dag arbejder mange forskellige offentlige og private aktører inden for området. Gamle og nye aktører med varierende fagligheder skal derfor finde hinanden og lære at arbejde mod et fælles mål: At beskytte mennesker, materiel og informationer uden at forstyrre drift, begrænse bevægelse eller skræmme samfundets borgere. Samtidig er der forskellige lovkrav og regler samt politiske og sociale agendaer, der i varierende grad kan påvirke og udfordre vores arbejde.

Hos DBI mener vi, at disse udfordringer bedst løses i fællesskab. Derfor har vi valgt at etablere Netværk for dansk højsikkerhed og sikring. I netværket inviterer vi jer til at samles mindst én gang i kvartalet. Der vil bl.a. være oplæg og paneldebatter, tid til at netværke, samt site-besøg og udflugter.

FØRSTE MØDE DEN 17. JUNI KL. 14-15.30

Vi afholder første møde fredag den 17. juni kl. 14:00-15:30 i BLOXHUB’s Arena. Her får I mulighed for at byde ind med forslag, holdninger og ønsker, så I som medlemmer er med til at sætte retningen for netværkets aktiviteter. Alle er velkomne til opstartsmødet, og det kræver ikke forudgående medlemskab.

Hensigten med Netværk for dansk højsikkerhed og -sikring er at samle aktører på tværs af sektorer og industrier med forskellige tilgange og holdninger med henblik på at udvikle fælles forståelse og et kollektivt sprog inden for højsikkerhed og -sikring. Med mennesker, sikkerhed og sikring, samt æstetik i fokus ønsker vi at udvikle en dansk tilgang til bl.a. terrorsikring, så den passer ind i den lokale kontekst. Netværket bygger videre på det gode arbejde i de tidligere Netværk for smart terrorsikring og Netværk for dansk terrorsikring.

MELD DIG IND ALLEREDE I DAG OG FÅ 400 KR. I INTRODUKTIONSRABAT
Hvis du melder dig ind i netværket inden den 10. juni får du medlemskabet til introduktionsprisen på 2.500 kr. for resten af 2022. Herefter koster det 2.900 kr. 

Pr. 1. januar 2023 koster medlemskabet 5.950 kr./år. 

Beløbet dækker administration af netværket og afholdelse af netværksmøder.

TILMELD DIG OPSTARTSMØDET OG/ELLER MELD DIG IND I NETVÆRKET


DET FÅR DU

 1. INTERNATIONALT SAMARBEJDE OG STANDARDISERING
  Find ud af, hvad der rør sig ude i verden. Hør om og vær med til at skabe nye standarder og best practices, der er relevante for dig.
 2. PERSONLIGT NETVÆRK
  Mød gamle og nye kontakter på tværs af fagligheder og industrier. Deltag i forskellige typer af arrangementer.
 3. PRAKTISK VIDENDELING
  Oplev fordelene ved tværfaglig sparring. Vi udveksler erfaringer fra vores arbejde på området i både ind- og udland.
 4. FORSKNING OG UDVIKLING
  Bliv opdateret på den nyeste forskning og udvikling relateret til højsikkerhed og -sikring. Få mulighed for at deltage
  i F&U projekter.

PRISER

DKK 2.500,00
(medlem)
DKK 2.500,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

DATOER

BLOXHUBs Arena, Bryghusgade 8, 1473 København K
17. juni 2022
14:00 - 15:30

Kontaktperson

Karin Castro
Karin Castro Sikkerhedsrådgiver

Download printbar invitation

Her kan du download en pdf-version af invitationen 'Netværk for dansk højsikkerhed og -sikring'. 

Download

Her kan du download en pdf-version af invitationen til 'Netværk for dansk højsikkerhed og -sikring'.

Relaterede kurser

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn