Konference: Hvordan skalerer vi fremtidens grønne brændsler?

Målet om CO2 neutralitet er ambitiøst. Politisk er der fokus på den grønne omstilling og hvilke energiformer der skal fokuseres på for at opnå bæredygtig energiuafhængighed. Det investeres mia. i forskning og udvikling til gavn for dansk erhvervsliv netop inden for området. Det er vigtigt at sætte turbo på produktionen af grønne brændsler i takt med at efterspørgslen stiger markant, hvilket nødvendiggør opskalering i et hidtil uhørt omfang.

Hvordan skaber vi de rette teknologiske løsninger til produktion og håndtering af grønne brændsler i stor skala? Teknologierne og mulighederne er mange og de kan bidrage til den grønne omstilling. For at kunne følge med den stærkt stigende efterspørgsel kræver det at produktion, lagring og distribution af grønne brændsler opskaleres kraftigt. Her er de teknologiske løsninger og udviklingen heraf essentielle parametre for at sikre at fremtidens værdikæder grundlægges, er skalerbare og økonomisk rentable i det lange løb.  

Opskalering af teknologi kommer ikke uden udfordringer. Der er en lang række tekniske barrierer og udfordringer som skal løses i forbindelse med opskaleringen. Fluktuerende grøn strømproduktion skal indtænkes i PtX anlæg. Der ligger udfordringer i bl.a. størrelsen og dynamikken af enheder og i kapaciteten på anlæg, samt udfordringer i lagring. Vigtige aspekter i opskaleringen er sikkerhed, standardisering, sporbarhed, infrastruktur, digitalisering og off-take.

Teknologierne indenfor grønne brændsler og i særdeleshed PtX er umodne. Med konferencen ser vi på hvilke hvilke erfaringer vi har nu med opskalering af teknologien. Hvilke trends og teknologiske løsninger er fremtrædende i øjeblikket, for at vi kan løse udfordringerne med opskalering? Hvilke teknologiske udfordringer oplever forskellige aktører forskellige steder i værdikæden i forbindelse med opskalering?

Venligst vær opmærksom på, at din tilmelding til konferencen leder dig ind på en tilmeldingsformular hos FORCE Technology, som på vegne af arrangørerne administrerer alle tilmeldinger.


Lokation

PRISER

DKK 0,00
(medlem)
DKK 0,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

DATOER

AI Innovation house, Vejle
30. januar 2023
09:30 - 16:30

Kontaktperson

Carsten Møller
Carsten Møller Business Developer
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn