Tilbage

VdS-FireSafety Cologne 2018

Kursus kode: SIO15006
 • Kursusbeskrivelse

  Tag med til VdS-FireSafety Køln 2018 Den anerkendte VdS-FireSafety messe afholdes i Köln den 4.-5. december 2018. På messen får du mulighed for at komme tæt på leverandørernes seneste produkter, og du vil opleve spændende produktdemoer og inspire- rende præsentationer. Tag afsted sammen med DBI, så klarer vi alt det praktiske med billetter, fly og hotel. Tre gode grunde til at Deltage Hvis du arbejder med ABA, AVS eller ABV, så er VdS-FireSafety-messen stedet for dig. 1) Du bliver opdateret på den faglige udvikling inden for området. De nyeste produkter og de største eksperter er samlet et sted. 2) Du får mulighed for at netværke med både danske og internationale kolleger og skabe nye forbindelser. 3) Du får en unik mulighed for at sammenligne leverandørernes produkter og ydelser. I forbindelse med messen afholdes en international konference om brandslukningssystemer, der fokuserer på udviklingen inden for bl.a. tek nologi og standardisering. Du får 20% rabat på konferencen, hvis du tilmelder dig gennem DBI. Læs mere om den internationale konference her: .Tryk her

  Kursusindhold

  Tilmeld dig nu Gå ikke glip af denne mulighed for at få det store overblik over de seneste nyheder. Du tilmelder dig på vores hjemme- side brandogsikring.dk/arrangementer/
  • Tilmelding til messe: Her får du adgang til den store udstilling, og med i pakken er fly og hotelophold.
  • Tilmelding til international konference: Her får du adgang til den internationale konference og den afsluttende gallamiddag. Du kan kun melde dig til konferencen, hvis du også er tilmeldt messen.
  Messen Besøg VdS .Tryk her og få det fulde overblik over programmet, eller ring til Lonni Nejlund på tlf. 2337 6269.

  Forudsætning

  Det praktiske Hvornår:. 4.-5. december 2018 Hvor:. Köln Messecenter (Koelnmesse). Messecentret ligger centralt i byen, som er Tysklands fjerdestørste. Transport: Vi flyver med SAS, København-Düsseldorf. Udrejse tirsdag den 4. december 2018 kl. 8.00, ankomst kl. 9.15. Hjemrejse den 5. december 2018 kl. 18.50, ankomst kl. 20.10. Ophold: Vi bor på Hotel Viktoria Köln, der er et mindre hotel i et roligt område af byen. Besøg hotellet her: Tryk her og se hvilke faciliteter hotellet kan tilbyde. Pris for messe, fly og hotel: 4.995 kr. ekskl. moms. Pris for international konference: 7.775 kr. ekskl. moms når rabatten er fratrukket. Dertil kommer messebillet, fly og hotel. Kræver særskilt tilmelding.

PRISER

DKK 4.995,00
(medlem)
DKK 4.995,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


Køln
4. december 2018
2 dage
Kursusdatoer
4. december 2018 kl. 08:00 - 20:00
5. december 2018 kl. 09:00 - 20:10

VdS-FireSafety Cologne 2018

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.